14:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: AIK FF 2 - IF Brommapojkarna 3

Hej!
Det blev till slut 2-2 mot AIK idag på Skytteholms IP. I matchens sista minut tryckte Rashid in kvitteringen på en målvaktsretur och rättvisa var skipad.
Det var två tämligen jämna lag som möttes vilket innebar kamp över hela planen. Per inledde med att styra in 1-0 med huvudet i mitten av första halvlek och det höll sig till slutet av första halvlek då en AIK-forward förlängde ett framlägg i mål. Sedan skapade AIK ett friläge i mitten av andra halvlek när vi tappade position och boll i backlinjen och de rullade säkert in 1-2, ett resultat som trots många frilägen för oss, höll sig till sista minuten då vi tog vara på en frisparksretur och utjämnade.
Bägge lagen hade sina perioder under matchen, dock hade vi totalt sett fler klara chanser och frilägen än AIK men utdelningen uteblev tyvärr.
Det såg lite segt ut på många håll, förkylningar är/kan vara en förklaring annars behöver vi nog arbeta lite extra med med flåset framöver. Beröm till hela laget för att man aldrig gav upp utan tryckte på för att utjämna.
Extra beröm till Mahir i backlinjen, Per W på mittfältet och Roberto som som slet hårt på kanten.